Menu

Assetmanagement

CiOR is sterk in assetmanagement en heeft ervaring met alle aspecten van assetmanagement. CiOR heeft organisaties geholpen met het zetten van de eerste stappen maar ook met het doorontwikkelen van assetmanagement naar een hoger niveau.

CiOR heeft voor de openbare ruimte een compleet pakket aan producten ontwikkeld. We kunnen middels een quick-scan uw organisatie doorlichten op het gebied van assetmanagement en een plan van aanpak opstellen hoe u verder assetmanagement kunt opbouwen. We kunnen u helpen de basisstappen in te richten voor assetmanagement en uw organisatie trainen/opleiden in wat assetmanagement inhoudt. We kunnen ook bijdragen leveren aan het opstellen van een assetmanagementvisie/-beleid/-strategie en samen met uw medewerkers een assetmanagementplan maken. Ook specifieke onderdelen van assetmanagement kunnen wij inrichten/verbeteren zoals risico-, veiligheids- en verbetermanagement, monitoring, etc.

Wij kiezen voor een aanpak op maat passend bij de doelstellingen en stand van uw organisatie en waarbij de organisatie zelfstandig verder kan.