Menu

Referenties Commercieel management

jan 1994 - jul 1996, AT&T-NS / Lucent Technologies
Gerard Willemsen heeft sales manager de sales afdeling voor telcommunicatie infrastructuur geleid voor de Nederlandse verkoop en projecten organisatie, met veel success in de verkoop van PDH en SDH netwerken aan KPN Telecom, Enertel en Defensie (marktaandeel >50%).

aug 1996 - dec 2001, Nokia Nederland BV
Gerard Willemsen heeft als senior Accountmanager / Account director een aantal accounts in Nederland voor Nokia opgezet en diverse grote infra-opdrachten gewonnen en gerealiseerdbij zowel vaste telecommunicatie (KPN, Colt e.a.), overheid (C2000 infra en mobiele devices) en 2G- en 3G mobiele operators Telfort, Dutchtone/Orange (later overgenomen door T-Mobile) en KPN Telecom.

jan 2002 - dec 2003, LCC International / Detron LCC
Gerard Willemsen heeft als Commercieel Directeur van LCC international de business in de Benelux en Scandinavie geleid voor de radio engineering van 2G en 3G netwerken van diverse mobiele operators in deze regio en de totstandkoming van een in Nederland gevestigde entiteit na overname van het Detron-deel van Landis ICT. Verder heeft Gerard de firma uitgebreid en versterkt tot een entiteit met ca. 150 man personeel na o.a. verdere overname/insourcing van medewerkers en business van Ericsson, Telfort en KPN Telecom, met gekoppelde omzetgroei en behoud van winstmarge.