Menu

Referenties (Interim) Management en Directie

dec 2003 - apr 2005, Zenitel Nederland BV
Gerard Willemsen heeft voor de firma Zenitel als niche firma in land-mobiele veilige communicatie (trunk netwerken voor politie/OHD en energie en petrochemische sectoren) als interim Algemeen Directeur de Nederlandse vestigingsorganisatie gesaneerd, de strategie herbepaald en de Nederlandse vestiging van een verliesgevende entiteit in een winstmakende unit omgezet met beklijfend resultaat voor periode 2005-2006 met per 1Q2005 een gevulde opdrachtenportefeille voor bijna 100% voor 2005 en voor > 50% voor 2006.

mrt 2005 - jun 2006, Square
Gerard Willemsen heeft voor de firma Square als niche firma in site acquisitie rondom mobiele opstelpunten voor 2G en 3G netwerken en en project management aan alle Nederlandse mobiele telecom oprators als interim algemeen directeur deze private firma geleid, verdubbeld in omzet met behoud van winstmarge, als voorwaarde van een succesvolle verkoop van de firma aan CommuniTower medio 2006

jan 2009 - jul 2009, Gemeente Amsterdam
Erik Maas heeft voor de Gemeente Amsterdam de functie van Stadsregisseur waargenomen. De stadsregisseur was destijds de onafhankelijke hoeder van voorkomen van te veel overlast van werken in de stad en bevorderaar van afstemming van werken.

sep 2011 - feb 2013, Gemeente Amsterdam; dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer
Carla Weber heeft als hoofd van de afdeling Beleid en Expertise (50fte) mede een dienstbrede reorganisatie doorgevoerd: hoofdstructuur uitgewerkt, fijnstructuur gedefinieerd, plaatsingsproces doorlopen, functiegebouw en werkprocessen neergezet, nieuwe medewerkers geworven, diverse workshops ten aanzien van de verandering geleid.

jan 2014 - feb 2015, Provincie Zuid Holland
Carla Weber was als Afdelingshoofd verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de afdeling (80 fte). Onder meer: herstructurering van de afdeling, coaching van een managementteam met een aantal nieuwe managers; verbeteren van de algemene kwaliteit van de afdeling mbt strategische beleidsontwikkeling en bestuurlijke sensitiviteit.

dec 2014 - heden, Gemeente Amsterdam, Metro en Tram
Erik Maas leidt een team die vele grote metroprojecten in beheer gaat nemen / in dienst gaat stellen zoals de NoordZuidLijn en de Renovatie van de Oostlijn. Tot de taak behoort het opbouwen van een kundig team, het ontwikkelen van werkwijzen, methoden, processen en het borgen in vaste bezetting.