Menu
Fokko Feenstra

Fokko Feenstra

Fokko Feenstra
Manager van complexe opgaven in railinfrastructuur, industrie en telecom.

Fokko Feenstra (1964) is gespecialiseerd in complexe opgaven in de infra (spoor). Hierbij kan het gaan om organisatorische veranderingen of technologische vernieuwing. Zijn passie is het samenbrengen van mensen en techniek in vernieuwing, altijd met een beoogd resultaat.

Het managen van de complexe opgaven is Fokko's stiel. Hij doet dit vanuit verschillende rollen: innovatiemanager, programma- & projectmanager, verander- & implementatiemanager en facilitator

De ervaring van Fokko ligt in de sectoren rail, industrie en telecom. Resultaten bereikt hij door het creëren van rust en het bieden van inzicht en overzicht in complexe situaties. Het bouwen van teams en het vinden van samenwerking is essentieel. Alleen dan kunnen mensen in hun kracht komen en ontstaat beweging. Open communicatie leidt alleen dan tot de vereiste resultaten.

Afhankelijk van de opgave adviseert Fokko over de aanpak of neemt hij het managen van de opgave geheel of gedeeltelijk over. Welke vorm de opdrachtgever ook kiest, hij weet zich met de inzet van Fokko ondersteund met 30 jaar ervaring in project-, proces- en programmamanagement. In multidisciplinaire, technologiegedreven omgevingen.

Neem contact op met Fokko Feenstra